70 emberre varrt rózsát, így mozgó tetoválást készített a magyar művész

|

Egy teljes történetet mesél el tetoválásokon keresztül 70 ember segítségével Bercsényi Balázs tetoválóművész.

Bercsényi Balázs egy New York-ban élő magyar tetoválóművész, aki nemrégiben egy egészen különleges projektbe fogott bele. 

70 önkéntes érkezett  Balázshoz, akik mit sem sejtettek arról, milyen tetoválással ajándékozza meg őket a nemzetközileg elismert művész. A csavar az egész dologban ott volt, hogy mind a 70 embert tetoválás a összefüggött, 

ezek ugyanis egy történet képkockái voltak, egymás után levetítve őket egy rózsa életét nézheted végig a földből való előbújástól egészen az elhervadásig. 

Az alábbi videóban a projekt munkálataiba is belekukkanthatsz, és persze láthatod a 70 tetoválásból álló rövid "filmecskét" is. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.