A fél internet egy papagájpár szerelmétől olvadozik

|

Nemrég négy fiókájuk is született, a szerelem és a boldogság határtalan

Maura T. Hennelly, egy 19 éves hölgy osztotta meg a Twitteren papagájainak love storyját, ami egy valóban kedves történet, kiderül belőle ugyanis, hogy a madárkáknál is van szerelem első látásra.

Maurának van egy Kiwi nevezetű fiú papagája, aki egy idő után elég szomorkás és depressziós lett, így a gazdi kitalálta, szerez egy leányzót a madársrác mellé. A terv viszont nem lett sikeres, nem volt meg a két papagáj között az a bizonyos szikre.

Maura viszont nem adta fel, megvette a Siouxsie nevezetű szürke tollazatú kis papagájlányt.

Ezúttal pedig minden másképp alakult, a két madár szinte azonnal turbékolni kezdett és azóta is töretlen a szerelmük. Mindezt nemrég 4 fiókával koronázták meg, akik végtelenül aranyosak, erről te is meggyőződhetsz az alábbi galéria fotóit végiglapozva. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.