A Google újrajátszotta a Reszkessetek, betörők! legjobb jeleneteit Macaulay Culkinnal

|

2018 egyik legjobb reklámját sikerült összehozniuk

Macaulay Culkin neve hallatán még mindig jó eséllyel a Reszkessetek, betörők! filmek ugranak be az embereknek. Ezeket a mozikat pedig karácsony környékén borítékolhatóan a műsorukra tűzik a tévécsatornák. Alig pár nap van hátra karácsonyig, a tapinthatóan erősödő Reszkessetek, betörők!-lázat pedig a Google is kihasználta. 

A cég ugyanis Macaulay Culkin segítségével elkészített egy olyan Google Assistant reklámot, amit kötelezően meg kell nézned neked is. A Google Assistant egy hangalapú szolgáltatás, amely képes helyetted telefonálni, azaz el tudja végezni az ügyes bajos feladatokat, például megrendeli helyetted a pizzádat.

Nos, a Google mindezt most úgy prezentálta, hogy újra leforgatta az első Reszkessetek, betörők! mozi egyes jeleneteit az immár 38 éves Macaulay Culkinnal.

Mondanunk sem kell, hogy a végeredmény fergeteges lett. Erről te magad is meggyőződhetsz: 

Ezen a videón pedig azt nézheted meg, hogyan is készült el ez a reklám:

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.