A hősies ápoló kocsiját alaposan megviselte a kaliforniai tűzvész, most új járgányt kap a gyártótól

|

A Toyota figyelmét sem kerülte el az ápoló hősiessége.

Allyn Pierce egy Kaliforniában élő és dolgozó ápoló. Az államban most ugyebár egy hatalmas méreteket öltő, pusztító tűzvész tombol, Allyn pedig nem hazudtolta meg a hivatását, embereket mentett. 

A tűzben a fiatalember háza és munkahelye is odalett, ő azonban nem a meneküléssel törődött, hanem az embereket mentette folyamatosan Toyota Tundra autójával. Ez alapvetően egy elég masszív jármű, de természetesen a tűznek még ez sem tudott ellenállni,

a kocsi sok helyen csúnyán megégett, megolvadtak a lámpái, de mégis képes volt átvészelni a pusztító természeti csapást.

Allyn éppen ezért posztolt képeket a közösségi oldalakon megégett autójáról, be akarta mutatni, hogy a gyártó milyen remek, strapabíró kocsikat készít. Ez pedig természetesen a Toyota figyelmét sem kerülte el. A cég egyből felvette a kapcsolatot az ápolóval és biztosították arról, hogy kapni fog egy vadonatúj autót. Az ilyen hősök még ennél is többet érdemelnének, le a kalappal Allyn előtt!

Az alábbi galériában megnézhetsz pár képet Allyn összeégett kocsijáról. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.