A legkeményebb férfiak minibaltával borotváloznak

|

Önjelölt vikingeknek tökéletes megoldás a szakáll karbantartására.

Megoszlanak a vélemények arról, hogy a férfiak csupasz arcbőrrel, borostával vagy épp dús szakállal néznek ki a legjobban, de az biztos, hogy a megfelelően ápolt arcszőrzethez profi eszközökre van szükségük az uraknak nap mint nap. 

A kívánt hatás elérésére mindenki más eszközt használ, az elektromos és kézi borotvák mellett a leghagyományosabb módszer a pengékkel való borotválkozás lehet, amit most akár

egy mini viking baltával is elvégezhetsz minden reggel.

Kapható ugyanis egy olyan borotva, ami küllemét tekintve egy lekicsinyített harci szekercére hajaz. A képek alapján nem tudjuk eldönteni, mennyire hatékony a kis fejsze, de ha megfelelően éles a pengéje, akkor azért érdemes vigyázni vele. 

Mutatunk róla pár fotót, amelyeken az is látszik, hogy még autentikus tok is jár az olcsónak cseppet sem mondható kis baltához. 

A mini fejszét ráadásul most akciós áron, 155 dollár helyett "csak" 125 dollárért, vagyis 35 ezer forintért rendelheted meg az Amazonról. Kérdés, hogy megér-e ennyit a viking életérzés, mert ennyi pénzből akár több professzionális borotvát is vásárolhatnál. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.