A pár mindenét pénzzé tette és világ körüli útra indultak 4 éves gyermekükkel

|

Meg akarták mutatni fiuknak a Föld összes csodáját.

Bizonyára veled is előfordult már, hogy elgondolkoztál azon, milyen is lenne mindent félredobni, hagyni a fenébe a munkát és a házat, és elindulni felfedezni a világot. Nos, ez a család pontosan így tett.

A háromtagú osztrák család két évvel ezelőtt döntött úgy, hogy eladják mindenüket és

megvesznek egy üreg katonai teherautót, majd ezzel körüljárják az egész bolygót.

A nem mindennapi kalandba azért vágtak bele, mert akkor 4 éves fiuknak meg szerették volna mutatni a Föld legszebb pontjait. Azóta 24 országban jártak, most épp Ausztrália felé utaznak. Szerencsére a kamionjuk mellett egy fényképezőre is maradt azért még pénzük (illetve nyilván az utazásra is, nem kis összeg folyhat be akkor ha valaki az otthonát és minden ingóságát is eladja), így útjuk legszebb pillanatait neked is meg tudják mutatni. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.