A testépítő megtudta, hogy egy anyaverős mémhez használták a képét, csattanós válasza nem maradt el

|

Søren Falby egy igazi izomkolosszus, de a szíve még a bicepszénél is nagyobb.

Lehet, hogy már te is belefutottál az interneten egy mémbe, amelyen Søren Falby dán testépítő látható izmoktól duzzadó felsőtesttel. 

A szóban forgó kép fölé a következő feliratot rakták: "Ő épp felpofozza az anyukádat, mit teszel erre te?". Maga a kép így fest:

Nos, Søren egyáltalán nem pofoz anyukákat, így érthető módon nem volt túl boldog attól, hogy fényképét egy ilyen mémhez használták fel. Komment formájában gyorsan reagált is a dologra, egészen pontosan ezt írta:

Nem fogom felpofozni senki anyukáját sem... Mindörökké imádni fogom a saját édesanyámat, aki megölne, ha bármikor is kezet emelnék egy nőre. Itt egy kép rólam és az anyukámról. 

Majd valóban posztolt egy olyan fotót, amin anyukájával látható. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.