A Windows 95-ös ronda pulcsi lesz az idei karácsony vitathatatlan sztárja

|

Sajnos azonban megvenni nem lehet őket, a Microsoft a legnagyobb rajongók között akarja szétosztani ezeket a csodákat.

Karácsony környékén egy csomóan abból űznek verseny, hogy ki tudja felvenni a lehető legrondább ünnepi pulcsit. Az ilyen kötött, horgolt divat-bűncselekmények közül azonban most üstökösként emelkedik ki egy új versenyző. 

A Microsoft ugyanis megalkotta a hivatalos Windows 95-ös ronda pulcsit! A letisztult vonalakkal operáló ruhadarab közepén ott virít a legendás logó, mintázatában pedig úgyszintén a 95-ös operációs rendszer közismert ábrájából merít. 

Bármennyire is szeretnénk azonban, nem tudunk simán csak megrendelni egy ilyen pulóvert. 

A Windows 95-ös ronda pulcsiból ugyanis mindössze 100 darab készült el, ezeket pedig a Microsoft azok között akarja kiosztani, akik "megmutatják, mennyire imádják a Windowst". Nem tudni sajnos, hogy mostanra már kiosztották-e mindet, úgyhogy a közösségi oldalakon még nyugodtan lehet próbálkozni a #WindowsUglySweater hashtag használatával. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.