Abcde-nek hívják a kislányt, a reptéren kinevették a neve miatt

|

A John Wayne Nemzetközi Repülőtér dolgozója űzött gúnyt az 5 éves kislány nevéből

Az Egyesült Államokban összesen 328 lányt/asszonyt hívnak Abcde-nek, ami nyilvánvalóan az ABC első öt betűje is egyben. Egy öt esztendős kislánynak is pont ez a neve, nemrég pedig egy reptéri dolgozó ezért alaposan meg is alázta őt.

Az ötéves Abcde anyukájával készült a John Wayne Nemzetközi Repülőtérről továbbutazni, a felszállás előtt viszont jegye ellenőrzése közben 

az egyik reptéri dolgozó hangos hahotázásban tört ki, ujjal mutogatott a lányra és anyjára, majd kollégáit is maga köré hívta, hogy együtt nevessenek a gyereken. 

Abcde anyja szólt, hogy mivel ő is hallja az egészet, így egyértelműen a gyerek is tisztában van azzal, hogy épp belőle űznek gúnyt, úgyhogy jobb lenne, ha abbahagynák az egészet. A lány beszállókártyájának fotója viszont ennek ellenére hamar a közösségi oldalakon végezte. 

Igen, a reptéri dolgozó fogta a személyes adatokat is tartalmazó beszállókártyát és az anya konkrét kérése ellenére posztolta azt az interneten. Miután ezt az anyuka meglátta, természetesen egyből értesítette a repteret. Két héttel később érkezett meg a reptér válasza, amelyben elnézést kértek és megígérték, megteszik a szükséges lépéseket munkatársukkal szemben. 

Rengeteg internetezőben felmerült egyébként, hogy az egész a szülők hibája és nem kellene ilyen neveket adni a gyerekeknek. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.