Vasember páncélját építette meg az Állítólag egykori műsorvezetője

|

A Savage Builds csapata látványos szerkezetet tervezett.

Adam Savage neve a legtöbb ember számára az Discovery egyik legnépszerűbb műsorából, az Állítólagból (angolul MythBusters) lehet ismerős. Adam a távozása óta sem unatkozik.

Új műsorában, a Savage Builds című sorozatban számos kreatív elmével dolgozik együtt, és

az első epizódban sikerült egy repülésre képes titánium Vasember-páncélt készíteniük.

Adam a Gravity Industries alapítójával, Richard Browninggal és a Colorado School of Mines kutatói egyetem 3D nyomtatásra szakosodott kollégáival együttműködve alkotta meg a páncélt. Az öltözéket egy az egyben a Marvel mozifilmekből ismert Vasember alapján tervezték, de természetesen a fegyvereket nem építették be az öltözékbe. Az alábbi videóban te is betekintést nyerhetsz a munka folyamatába, illetve repülés közben is láthatod a szerkezetet.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.