Egy művész a házikedvenceikkel ábrázolt híres karaktereket

|

Az orosz illusztrátor érdekes ötlet alapján vágott bele a projektbe.

Aleksei Vinogradov több mozifilm és tévésorozat alapján merített ihletet az egyik legújabb képsorozatához. A művek témája, hogy egy híres karaktert annak kedvenc állatával ábrázol egy képen.

Az orosz szabadúszó illusztrátor szabadidejében is rengeteget foglalkozik rajzolással, és Instagram oldalát már több mint 120 ezren követik. Aleksei Famous characters and their pets című sorozatában többek között

a Trónok harcából, a Marvel-moziverzumból, de még '90-es évekbeli filmekből is ábrázolta kedvenc karaktereit.

Jon Snow mellé tökéletes párosítás fehér óriásfarkasa, viszont kicsit különlegesebb megoldás Ron Pearlman és egy kis Hellboy figura, vagy éppen Malekith megjelenítése. Az alábbi galériában megtekintheted Aleksei teljes sorozatát, amennyiben pedig tetszenek a képei, még több művét láthatod Instagramján és DeviantArt oldalán.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.