Amerikaifocis trükkel nyerték meg a kosármeccset

|

Meglepő húzással tudott győzni az egyetemi kosárcsapat.

Sokféle trükköt bemutattak már a játékosok a kosárpályákon, de a Baruch College megoldása láttán a legnagyobb profik szemöldöke is biztosan felszaladt. 

Az egyetemista csapat ugyanis rendhagyó módon vitte véghez utolsó támadását 74-74-es döntetlen állásnál, mikor már csak másodpercek voltak hátra a mérkőzésből. 

Ekkor ugyanis a csapat össze játékosa a saját alapvonaluk mögé sorakozott fel, majd innen egyszerre kezdtek el rohanni az ellenfél palánkja felé. 

A nagy kavalkádban persze a másik csapat tagjai nem is tudták hirtelen, kit kéne fogniuk, így simán megkaphatta a lasztit a győztes kosár szerzője. Magát a trükköt az amerikaifutballból lesték el a Baruch College játékosai. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.