Klasszikus festményeket gondol újra napjaink popkulturális szereplőivel egy tehetséges művész

|

A kanadai illusztrátor egyedi stílusban alkot a híres művek alapján.

Andrea Tamme szabadidejében rengeteget foglalkozik művészettel. Nagy rajongója a klasszikusoknak, de napjaink rajzfilmjei is közel állnak a szívéhez.

A kanadai művész ezért előállt egy ötlettel, miszerint híres festményeket valamilyen modern szereplővel alkot újra. Így szerepelhet 

a Mona Lisa helyén Tina Belcher, vagy Edvard Munch A sikoly című képén Rick és Morty.

Andrea emellett számos különböző anime, rajzfilm vagy videojáték alapján dolgozott, és művei egyre népszerűbbé váltak az interneten. A Lothlenan néven alkotó lányt már több mint 45 ezren követik Instagram oldalán, Tumblr blogján keresztül pedig egyes alkotásait még meg is lehet vásárolni. Az alábbi galériában összegyűjtöttük a geeky paintings című sorozatának kiemelkedő képeit.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.