Ekkorát még nem koppant egy hipszter sem

|

Szerinte a hipsztereket sztereotipizáló cikkhez az ő fotóját használták, háborgott egy sort, majd kiderült, nem is ő van a képen.

Az MIT Technology Review közzétett egy cikket, amelyben arról írnak, hogy a hipszterek mind ugyanúgy néznek ki, azaz pont azok, akik el akarják vetni a konformista stílusjegyeket, végül csak ugyanannál a megjelenési formánál kötnek ki. Mégjobban leegyszerűsítve: minden hipszter ugyanúgy néz ki.

A szobában forgó cikknek természetesen volt egy nyitóképe is, ennek kapcsán érkezett meg a szerkesztőségükbe egy panaszos levél. Az üzenet írója mélységesen felháborodott, azt állította, hogy ő van a cikkben is használt fényképen, és kikéri magának azt, hogy ő esetleg úgy nézne ki, mint a többi hipszter. Nos, egyetlen szépséghiba van az egészben:

mint kiderült, nem ez a férfi szerepel a fenti képen,

azaz sikerült összetévesztenie magát valaki mással, miközben pont azért balhézott, hogy ő nem úgy néz ki, mint a többiek. Tanulságos történet, az már biztos.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.