Fantasztikus látvány a barlangba épített luxuslakás

|

Ezt a villát lehet, hogy még Batman is megirigyelné.

Túlzás nélkül állítható, hogy a világ talán egyik legizgalmasabb lakóhelye az arkansasi Beckham Creek Cave Lodge, az 1800-as évek végén eredetileg bombabiztos menedékhelynek épített luxusépület.

Jelenleg hotelként működik, és egy napra 1200 dollárért (kb. 330 ezer forintért) lehet benne lakni, viszont tulajdonosa áruba bocsájtotta a villát 2,5 millió dolláros (kb. 690 millió forintos) alapáron.

A nagyjából 558 négyzetméter alapterületű hotelben még beépített vízesés is található, illetve saját helikopter leszállópályával is rendelkezik.

A Beckham Cave-ről készült legjobb képeket összegyűjtöttük az alábbi galériába, nézd meg te is, milyen egy barlangba épített luxushotel:

Ha szeretnél még több infót olvasni az épületről, látogasd meg a hivatalos honlapot is.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.