Belekötöttek abba, hogy Rami Malek csak tátog a Bohém rapszódiában, a frappáns válasz nem maradt el

|

Volt, akinek az szúrta a szemét, hogy valójában nem a színész énekelt a filmben.

A Queen zenekar, de elsősorban a frontember életét bemutató Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody) filmet egyaránt imádják és utálják a mozinézők és kritikusok, az egyik újságírónak azonban most sikerült egy elég fura ponton belekötnie a filmbe.

Thrillist Entertainment egyik írója ugyanis azon akadt fenn, hogy nem a címszerepet kapó Rami Malek énekelte fel a filmben hallható dalokat. A dolog súlyát ráadásul az is tetézte, hogy az említett oldal a "Called out." szöveggel posztolta ki ezt a cikket a Facebook oldalára, vagyis "kihívta", felelősségre vonta a színészt.

Nos, a csípős válasz sem váratott sokáig magára. A legtöbb like-ot kapó kommentelő például úgy reagálta le a dolgot, hogy alig várja, amikor majd az oldal azután, hogy egy színész, Rami Malek nem énekelt a filmben, ahol egy énekest alakít, végre rájön, 

Bradley Cooper valójában nem egy mosómedve, Vin Diesel nem egy beszélő fa, Robert Downey Jr. pedig nem egy milliárdos zseni. 

Ezzel egyértelműen a Marvel mozikra utalt a mókás kedvű kommentelő, aki tényleg fején találta a szöget. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.