Még mindig a Burning Man a világ legfurcsább fesztiválja

|

A 2018-as Burning Man sem hazudtolta meg önmagát, erről tanúskodnak ezek a fotók.

Minden nyáron megrendezik a világ legextrémebb fesztiváljaként emlegetett Burning Mant a nevadai Black Rock sivatagban, ez idén sem volt másképp. Nevét onnan kapta, hogy az adott évi fesztivál végén mindig elégetnek egy óriási szobrot. Így volt ez '86-ban is, amikor egy baráti társaság önkifejezés céljából meggyújtotta az első Burning Man bábut. 

A Burning Man fesztiválon kizárólag a cserekereskedelem megengedett, egyébként szigorúan tiltják a pénzhasználatot. még a fellépők sem kapnak gázsit. Világos, hogy pont a kapitalizmus ellen találták ki ezt az egészet, de ezzel azért egy csöppet szembemegy a mai gyakorlat,

ugyanis idén simán 1500 dollárt, azaz nagyjából 425 ezer forintot kértek el egy belépőért. 

A fesztiválon készült fotók mindenesetre magukért beszélnek, nézd meg őket te is!

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.

 


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.