Egyre nagyobb divat lakássá alakítani a buszokat és furgonokat

|

Az online közösség folyamatosan növekszik, ahogy népszerűbbé válik a mozgalom.

A régi buszokra és furgonokra ránézve nem valószínű, hogy az jut az emberek eszébe, milyen kellemes lakássá lehetne azokat berendezni. A Van Clan mozgalom viszont pontosan ezt a kreatív szemléletmódot igyekszik népszerűsíteni.

Az online közösség alapítója, Brandon Saltalamacchia egy olyan felületet hozott létre, ahol szabadon megoszthatják egymással az alkotásaikat az utazni vágyó busz- és furgontulajok.

Az emberek a járművekből különleges lakásokat alakítanak ki, és gyakorlatilag bárhova is kirándulnak, mégis otthon maradnak.

A Van Clan 2017 áprilisában indult Facebook oldalként, azóta viszont saját honlapján számos kapcsolódó cikket és képsorozatot osztanak meg egymással a közösség tagjai. Az alábbi galériában összegyűjtöttünk több érdekes mobilházat. Amennyiben tetszenek a képek, még többet nézhetsz meg a Van Clan hivatalos Instagramján is.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.