Ez a srác elhitette a világgal, hogy luxus körülmények között él

|

Mindössze az Instagramot és néhány jó képszerkesztő program kellett hozzá.

Byron Denton nemrégiben érdekes kísérletbe fogott. Egy ismerőse ötlete alapján kipróbálta, milyen könnyen hitetheti el az emberekkel a közösségi médián keresztül, hogy milyen fényűző életet él.

Az angol vlogger emellett arra is kíváncsi volt, hogy több követőt tud-e szerezni, ha a szokásostól eltérő anyagot tesz közzé. 

A kísérlet során még közeli ismerősei és családtagjai is meglepődtek a képeken, mert ők is azt hitték, hogy hirtelen ennyire megváltozott a srác élete.

Byron a tapasztalatairól egy kapcsolódó YouTube-videóban mesél, amelyben azt is elmondja, hogy egyes képeire csak azért kattintottak sokkal többen, mert luxusmárkájú ruhákkal vagy éppen egy magánrepülő fedélzetén fotózta magát. A videót alább nézheted meg.

A 19 éves vlogger kísérletének legérdekesebb pedig az alábbi galériában tekintheted meg. Byron pedig azóta is aktív Instagramon és YouTube-on is, a kapcsolódó oldalait a linkekre kattintva éred el.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.