Beszóltak Marvel Kapitánynak, hogy miért nem mosolyog, válasza pedig tényleg mesteri lett

|

Brie Larson a jelek szerint nem csak tehetséges színész, hanem a grafikus programokkal is mesterien bánik.

Mióta Brie Larson megkapta Marvel Kapitány szerepét rengeteg internetes troll céltáblájává vált. Ezen nem segített a Marvel filmes univerzum első női hőst a középpontba állító mozijának friss előzetese sem. 

Ezúttal ugyanis a kritikus hangok arra pörögtek rá, hogy Larson miért nem mosolyog az előzetesben látható jelenetekben. Az egyik mókás kedvű netes troll még rá is Photoshopolt egy széles vigyort Marvel Kapitány képeire.

Nos a színésznő nem késlekedett a válasszal: Larson elmondta, hogy bár egyeseknek ez lehet, sokkolóan hathat, de bizony az embernek nem kell egész nap konstans mosolyognia. Mosolyogsz, ha akarsz, és nem mosolyogsz, ha nem szeretnél. Sőt, itt még nem állt meg, ugyanis

elkezdte átrajzolni a híres Marvel mozik plakátjait úgy, hogy a főszereplők bárgyú vigyort erőltessenek az arcukra.

Az eredmény zseniális lett:

Ahogy pedig az várható volt, később rengeteg ember csatlakozott az ötlethez. Az ő képeiket az alábbi galériában találod meg. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.