Egyedülálló élményt nyújt az ágyakkal felszerelt svájci mozi

|

Kényelem mindenek felett.

Különleges moziélményben lehet része azoknak, akik ellátogatnak a svájci Spreitenbach városában működő Ciname Pathéba.

A moziban ugyanis a hagyományos termeken kívül 

franciaágyakkal ellátott VIP szoba, kanapés terem, illetve egy kifejezetten gyerekek számára tervezett részleg is található.

A VIP szobában összesen 11 olyan ágy kapott helyet, amelyek fejtáblái állíthatók, az üdítőt és az ételeket pedig az éjjeli szekrényre lehet pakolni - a 49 frankos (kb. 14 ezer forintos) VIP-jegyhez ezeket természetesen ingyen kapják a vendégek. Az ágyneműt minden filmvetítés után cserélik, hogy ne legyen panasz a tisztaságra sem. A moziban nagyszerű élményt biztosít még a 350 férőhelyes IMAX terem, valamint a gyerekek szobája, amelyben egy csúszda is kapott helyet. Az alábbi galériában te is megtekintheted a Cinema Pathé moziról készült képeket.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.