Fantasztikusak az idei év legviccesebb állatfotói

|

A Comedy Wildlife Photography Awards zsűrijének idén is nehéz dolga volt kiválasztani a legjobb képeket.

A szervezet már több éve minden alkalommal több ezer fénykép közül választja ki a döntős alkotásokat, amelyek közül szavazás alapján kerülnek ki a nyertes fotók.

A Comedy Wildlife Photography Awards 2018-as döntőjébe összesen 41 fényképet választottak több mint 2000 beküldött pályázat közül.

Tom Sollum, a díj egy alapítója azt is elmondta, hogy nagyjából a beküldött anyagok 30%-át készítették profik, a többit lelkes és tehetséges amatőrök készítették. Ennek is köszönhetően számos különböző stílusú és beállítású képet kapnak, és minden évben szerepel olyan állat a képeken, amelyet még korábban nem kaptak lencsevégre a verseny pályázói.

A döntős fényképek közül több kategória szerint választanak győzteseket, ezeket pedig a november 15-én fogják kihirdetni a londoni Charing Cross helyszínen. A díjnyerteseket szakértő zsűri választja ki, de az Affinity Photo People's Choice Award díjra bárki tud szavazni ezen a linken keresztül.

Az alábbi galériában összegyűjtöttük a 41 döntős fényképet, nézd meg te is az eddigi legjobb beküldött alkotásokat:

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.