Magyar fejlesztésű 3D nyomtatóval készültek figurák a budapesti Trónok harca premierre

|

A nyolcadik évad kezdetének alkalmából a sárkányokat és a vastrón mását is lemodellezték.

A világ jelenleg egyik legnépszerűbb sorozata, a Trónok harca nyolcadik évada vasárnapról hétfőre virradóra debütált hazánkban is. A premierre a magyar fejlesztésű CraftBot 3D nyomtatóval készítettek különböző figurákat.

A CraftUnique vállalat korábban a Szárnyas fejvadász 2049-hez is készített modelleket, de ezúttal a mérnökök még kidolgozottabb, aprólékosabb 3D figurákat terveztek.

A bemutató rendezvényen a vendégek több figurát, címerekkel ellátott érméket és könyvjelzőket is vihettek magukkal haza.

Az alábbi galériában bepillantást nyerhetsz a tojásból kikelő sárkány tervezésének folyamatába, és természetesen a végső 3D figurát is megtekintheted.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.