Egy férfi ágyában rakott fészekben hagyta ott mamája a kismókust, két csodás ember pedig felnevelte őt

|

Nélkülük biztosan nem élte volna túl.

Egy férfi elég fura csendéletet talált, mikor hazaért otthonába, ugyanis míg távol volt ,egy anyamókus ágakból, tobozokból és dióhéjakból fészket rakott az ágyába, ráadásul meg is szült már két pici mókust.

A helyszínre érkező szakemberek megpróbálkoztak a kicsiket újraegyesíteni anyjukkal, de az anyamókus nem fogadta el a bébiket. Hiába töltött ezelőtt hosszú időt a fészek megépítésével, végül egyre ritkábban járt vissza a kicsikhez, majd teljesen eltűnt. Sajnálatos módon az egyik kismókus el is pusztult, a helyi állatorvos szerint pedig a másiknak sem volt sok esélye a túlélésre.

Az állatok újraegyesítésével foglalkozó két szakember, Christina és Michael viszont nem hagyták annyiban a dolgot. Hazavitték a picit, aki elképesztően aranyos felnőtt mókussá cseperedett. 

Picit más lett mint fajtársai, nem szokott szaladgálni és ugrálni, inkább csak sétálni és pihengetni szeret. Az alábbi galériában te is megnézheted a róla készült képeket. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.