Ez a mesterséges intelligenciával készült sláger is indulhatna az Eurovíziós Dalfesztiválon

|

Az Oracle szakemberei egy különleges projekt során alkották meg a dalt.

Ezen a héten szombaton, vagyis május 18-án rendezik az izraeli Tel Aviv városában a 2019-es Eurovíziós Dalfesztivált, amelyen ezúttal összesen 41 ország zenészei indultak.

A döntőben már csak 26 előadó képviseli hazáját, de mellettük szívesen megnéznénk az Oracle szakemberei által készített mesterséges intelligenciát, 

amely több száz eddig eurovíziós dal alapján készítette el saját slágerét, a Blue Jeans & Bloody Tears című számot.

Nimrod Shapira kreatív igazgató vezetésével, Eran Hadas költő és programozó, Amir Sheinfeld zeneszerző és még számos szakember közreműködésével született meg a robotikus dal, amely Izhar Cohen,  az 1978-ban a versenyt megnyerő izraeli énekes hangján szólal meg. Az alábbi videóban te is megtekintheted a meglepően fülbemászó nótát.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.