Így néznének ki a túlsúlyos szuperhősök

|

Egy grafikus vicces koncepció alapján gondolta újra a népszerű karaktereket.

Carlos Dattoli rengeteg nagyszerű képet készít napjaink legnépszerűbb szuperhőseiről, képregényes karaktereiről és rajzfilmszereplőkről. Egyik legújabb sorozatában viszont kicsit elrugaszkodott azok eredeti formájától.

A tehetséges grafikus ugyanis elképzelte, hogy néznének ki a hősök, ha a kevésbé tökéletes alakjuk lenne, és

a hatalmas izmok helyett inkább nagy pocakot növesztettek volna.

Egyes karakterek, mint például Hulk vagy Kolosszus egyébként sem kis darabok, de például mellettük nagyon szórakoztató látványt nyújt a fürgeségéről híres Flash vagy éppen a  sörhasú Batman. Az alábbi galériában te is megnézheted Carlos Dattoni Fat Heroes című sorozatának legérdekesebb képeit. Amennyiben tetszenek a művész alkotásai, még több anyagát megtalálod hivatalos Instagram oldalán és Facebookján is. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.