Ez a papírtörlőből készült kötél még egy autót is képes elvontatni

|

Gondolkodtál már azon, mi mindent lehet kezdeni az egyszerű, mezei konyhai papírtörlővel? Garantáljuk, hogy ez még neked sem jutott eszedbe.

Normál esetben az ember csak azért jár a legnagyobb videómegosztó portálra, mert zenét akar hallgatni, hasznos trükköket akar megtanulni például, hogy hogyan cserélje ki a betört telefonja képernyőjét, hogyan csinálja meg a frizuráját, hogyan alakíthatja át a ruhatárát fillérekből és a többi. Éppen ezért az esetek nagy többségében a kommentek teljesen hidegen hagynak. Ám van, amikor megéri átfutni a többi követő gondolatait.

Biztosan te is követsz pár olyan YouTube-csatornát, amelynek a feliratkozóinak száma akár a több milliót is eléri. Ilyenkor bizony a kommentek száma is elképesztő méreteket ölt, talán éppen ezért nem is igazán szeretünk elveszni bennük. Ám a The King of Random csatorna éppen innen veszi videóihoz a legjobb ötleteket.

A csatorna üzemeltetője megkéri rajongóit, hogy kommentben osszák meg vele, miről szóljon a következő videója, és lám, így történt meg, hogy a srác egy papírtörlőből készült kötéllel vontatott el egy autót.

A dolog teljesen abszurd, hiszen nincs benne se trükk, se varázslat, csak konyhai papírtörlő, egy kis csavarintás itt, egy kis csavarintás ott és voilá, a fizika működik.

Ha nem hiszel nekünk, nézd meg saját szemeddel. Azért otthon csak óvatosan a papírtörlős vontatással!

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.