Ezért nem szabad egy geológussal packázni

|

Valamelyik szomszédja egy hatalmas sziklát görgetett a kocsija elé, mégis a hölgy lett a nap nyertese.

Felbőszült szomszédok elég furcsa dolgokra lehetnek képesek. Nem tudjuk, hogy Melissa Scruggs mivel haragította magára a körülötte élőket, de az biztos, hogy a hölgy az egyik reggel arra lett figyelmes, hogy kocsija elé valaki egy ormótlan nagy sziklát görgetett. 

Scruggs azonban cseppet sem esett kétségbe az akadály látványától. Így persze nem tudott volna kiállni az autóval, de a hölgy történetesen egy geológus, akinek remek szerszámok sorakoznak a garázsában.

Nem is kellett tehát mást tennie, mint fogni egy ipar erősségű vésőgépet és apró darabokra zúzni vele a sziklát.

A magát cselesnek gondoló szomszéd pedig minden bizonnyal nagyon örült annak, hogy hajnalban ennek a gépnek a hangját kellett hallgatnia. 

Így festett az akadály, ami eltorlaszolta Melissa Scruggs kocsiját:

A geológus kisasszony megörökítette magát munka közben is.

Ez pedig már maga a végeredmény.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.