Ebben a kávézóban úgy érzed, egy fekete-fehér képregénybe csöppentél

|

Dél-Korea fővárosában egy igazán különleges kávéház várja a látogatókat.

Szöul közkedvelt Yeonnam-dong negyedében található egy igazán egyedi kávézó, ami rövid idő alatt a turisták és a helyiek kedvence lett. 

A kávézó egyébként egy koreai tévésorozat, a W - Two Worlds nevezetű széria alapötletéből merített ihletet. A sorozat szereplői a mi világunkból átkerülnek egy képregényes, rajzfilmszerű univerzumba, és tulajdonképpen a kávéház vendégeivel is valami hasonló történik, miután belépnek az ajtón. 

Itt ugyanis a padlótól a plafonig minden úgy néz ki, mintha egy fekete-fehér képregény oldalai keltek volna életre.

Az összhatás túlzás nélkül lenyűgöző, ezt neked is mindenképp látnod kell! Az alábbi galéria képeit lapozgatva pedig úgy is bepillanthatsz a különleges kávézóba, hogy nem kell egészen Dél-Koreáig utaznod. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.