Izgalmasan nézhetnek ki három év múlva a Formula 1-es járgányok

|

Úgy tűnik, a közeljövőben nem csak az aerodinamikának, hanem a külcsínnek is fontos szerepe lesz.

A Formula 1 folyamatosan fejlődik, és a csapatok mérnökei már évekkel előre elkezdik a következő versenyautók tervezését. Így nem is meglepő, hogy már publikálásra kerültek a 2021-es szezon első concept ötletei.

A hétvégi Szingapúri Nagydíjat követően mutattak be három tervet, amelyek közül mindegyik jócskán különbözik a jelenlegi formáktól. Persze nemcsak a kinézet, hanem a szabálykönyv alapján a teljesítmény is változni fog három év múlva, így ennek megfelelően képzelték a tervezők a prezentált ötleteket.

Ross Brawn prezentációja viszont kicsit korábban már kiszivárgott, és négyszeres világbajnok Lewis Hamilton is reagált a tervekre a közösségi médián.

A brit szupersztár szerint nagyon jól néznek ki a 2021-es tervek, és ő reménykedik abban, hogy visszatérhetnek a V12-es vagy a V10-es motorú versenyautók is.

Nézd meg te is az alábbi galériában a 2021-re tervezett Formula 1 concept autók terveit:

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.