Faültetésre kötelezték a végzős diákokat a Fülöp-szigeteken

|

A kormány komolyan veszi a környezetvédelmet.

Új törvényt hozott Fülöp-szigetek kormánya, amely értelmében a diákoknak fákat kell ültetniük, hogy befejezhessék az iskolai tanulmányaikat.

A rendhagyó törvény lényege, hogy fokozatosan sikerüljön újból kiterjeszteni az erdőket, illetve hogy a fiatalabb generáció is érdemben foglalkozzon a természetvédelemmel. Minden egyes diák számára legalább 10 facsemete ültetése kötelező az általános iskola, a középiskola és az egyetem elvégzéséhez.

A számítások szerint egy generáció nagyjából 525 millió új fát fog így ültetni az elkövetkezendő évek során.

A törvényt Gary Alejano képviselő terjesztette fel, a kormány pedig május 15-én elfogadta, és a legújabb végzős évfolyamnak már részt is kell vennie a faültetésben.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.