Jópofa szörnyeket rajzol az amerikai művész gyerekek alkotásai alapján

|

A legjobb művekből még kiállítást is rendeztek a helyi múzeumban.

Aaron Zenz két éve kezdett a különleges projektbe, amely keretein belül a gyerekek által beküldött szörnyekről készült rajzok alapján alkot mókás rajzokat.

Aaron nagyon szereti a hobbiját, aminek hamar híre is ment, és ezidáig

több mint 17 000 gyerekrajzot küldtek számára.

Igyekszik megnézni az összes beküldött rajzot, majd kiválasztja a számára inspirálóbb darabokat, amelyekből egy kifinomultabb, kidolgozottabb szörnyecskét alkot. Az eddigi legjobb rajzokat a Michigan állambeli Grand Rapids város ArtPrize 2018-as eseményén is kiállították a helyi Children's Museumban. A rendezvény 19 napján a gyerekeknek lehetősége volt helyben is alkotni, a végső rajzokat pedig hozzáadták a kiállításhoz. Az ArtPrize végére már több mint 300 Monster Artot csodálhattak meg a résztvevők.

Nézd meg az alábbi galériában te is a gyerekek és Aaron legjobb képeit.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.