Advertisement

YouTube videókban gyötörték a gyerekeiket, a bíróság elítélte őket

|

A házaspár azzal vált népszerűvé a YouTube-on, hogy saját gyerekeiket szívatták.

Hirdetés

Maryland állambeli bíróság döntése értelmében gyerekbántalmazásnak minősült az, amit Heather és Mike Martin művelt. A pár a DaddyOFive nevű YouTube-csatornára töltött fel olyan videókat, amelyekben

öt gyereküket változatos módokon gyötörték.

Ők mindezt "viccesnek" gondolták, a hatóságok azonban megtették a szükséges lépéseket. A videómegosztóra feltöltött felvételeiken olyan jelenetek láthatóak, amelyeken például hatalmas kupit csinálnak az egyik gyerek szobájában, majd megvádolják, hogy ő tette mindezt. A kicsi természetesen tehetetlenül zokog, nincs olyan világ, ahol ez viccesnek számítana. 

Az egyik videó készítése során ráadásul úgy lökték meg egyik gyereküket, hogy az elesett és az orra is vérezni kezdett. Az ítélet végül öt év próbaidő lett, két gyermeket pedig (akik Mike előző kapcsolatából születte) kivettek a családból és édesanyjuknál helyeztek el. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.

Hirdetés

X

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!