Egy rajzművész alapszín szerint rendezte csoportokba a leghíresebb karaktereket

|

Olyan szereplők állnak így egymás mellett a képeken, amelyek korábban szinte elképzelhetetlennek tűntek.

Linda Bouderbala már nagyon régóta foglalkozik rajzolással. Főállásban illusztrátorként dolgozik, de szabadidejében is rengeteg művet készít.

Egyik legizgalmasabb képsorozatában híres karaktereket csoportosított a színük szerint. Így például olyan csapatokat láthatunk megelevenedni a képein, 

mint a Batman, Zorró, Venom és Bagira alkotta fekete, vagy éppen a Yodát, Shreket és a Grincset felvonultató zöld csapat.

Linda összesen kilenc ilyen képet alkotott, és a lehető legtöbb ismert film-, rajzfilm-, tévésorozat-, képregény- és videojátékszereplőt igyekezett lerajzolni. Nézd meg az alábbi galériában te is a különleges képeket. ha tetszenek Linda rajzai, további alkotásait elérheted a művésznő saját Instagram oldalán.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.