A világ leggyorsabb fűnyíróját készítette el a Honda

|

Még komoly sportautókat is képes állva hagyni.

Az első, 2013-ban bemutatott Honda Mean Mower után a vállalat ezúttal egy még komolyabb teljesítményre képes fűnyíró traktort épített.

Az új Mean Mower váza egy hagyományos Honda kerti traktor ezt bővítették egy 200 lóerős teljesítményre képes motorral. A gépet a németországi Lausitzringen tesztelték, és

Jess Hawkins pilótával sikerült Guinness-rekordot dönteni, egy 6,285 másodperc alatti 0-ról 160 km/órára való gyorsulási átlaggal.

A rekord feltétele az is volt, hogy az eredeti funkcióját is betöltse a gép, tehát az akár 240 km/órás végsebességre képes Mean Mower még erre is képes, ha a szükség úgy hozza. Az alábbi galériában te is megtekintheted a Honda különleges fűnyíróját, illetve egy videón mozgás közben is láthatod az új Mean Mowert.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.