Így fest az új Az oroszlánkirály összehasonlítva az eredetei mesével

|

A Disney a legapróbb részletekre is odafigyelt.

Jövőre kerül a mozikba Az oroszlánkirály új, teljesen CGI animációval készített verziója, valaki pedig fogta ennek friss előzetesét és összehasonlította az 1994-es eredeti rajzfilmmel. 

Jon Favreau rendezésében támadja be 2019-ben a mozikat Az oroszlánkirály. Az új adaptációban Donald Glover lesz Simba hangja, Mufasának viszont ismét James Earl Jones kölcsönzi összekeverhetetlen orgánumát. Az eredeti mesében is neki jutott ugyebár ez a szerep. 

Az 1994-es és a 2019-es Az oroszlánkirály közötti vizuális különbségek remekül prezentálják, mennyit fejlődött a technológia 25 év alatt. 

Erre erősít rá az alábbi videó is, amelyben jelenetről jelenetre hasonlítják össze az eredeti mesét és az új CGI előzetest. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.