Csodálatosan színes II. Erzsébet királynő ruhatára

|

Az uralkodó még az ernyőit is az öltözékeihez igazítja.

II. Erzsébetről régóta tudni, hogy mennyire szeret különböző vidám és látványos színű ruhákat felvenni. Az viszont sokak számára fel sem tűnt, hogy a brit királynő még az esernyőket is nagy gondossággal válogatja össze.

A királynő minden esetben jól felkészül a szeszélyes és esős brit időjárásra, így mindig van nála vagy kísérőinél egy ernyő. Erzsébet 1993 óta ugyanazt a klasszikus modellt használja, a Fulton gyártmányú úgynevezett madárketrec dizájnt. Természetesen számára egyedi darabokat készítenek, 

hogy minden esetben passzoljon az ernyő színe Erzsébet öltözékéhez.

El sem tudjuk képzelni, hány ernyője lehet a királynőnek, mert szinte soha nem is látni a kezében kétszer ugyanazt a darabot.

Az alábbi galériában összegyűjtöttük II. Erzsébet legstílusosabb szettjeit, nézd meg te is, milyen vidám ruhadarabokkal dobja fel az uralkodó az esős napokat:

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.