Ikonikus NBA-pillanatokat gondolt újra eljegyzésük alkalmából egy pár

|

A kosárlabda-rajongó fiatalok egyedi képeket készíttettek.

Zoe Tisshaw és Andrew Rowan eljegyzésük alkalmából igazi különleges képsorozatot képzeltek el, a nagyszerű megvalósításra pedig az ESPN is felfigyelt.

Andrew nem igazán rajongott a hagyományos megoldásokért, így felvetette az ötletet, hogy rukkoljanak elő valami egyedivel. Zoe beleegyezett, a végeredmény pedig nagyszerű lett.

LeBron James, Dwyane Wade, Allen Iverson, Kevin Durant, James Harden és Vince Carter emlékezetes mozdulatait örökítették meg egy egyedi stílusban.

A sorozatot egy fényképész barátjuk, Thomas Bullock készítette, aki számára szintén újdonság volt a kosaras eljegyzési képek ötlete. Az alábbi galériában te is megtekintheted az alkotásokat.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.