Ilyen kreatívan még sosem ábrázolták a fényt

|

A fényt látjuk, mégis megfoghatatlan. Számtalan szimbolikus jelentéssel bír és ezt a fiatal művészt gyerekorri elképzelt világa életre keltésére inspirálta.

A fény az élőlények szükséglete. Egy olyan egyetemes szimbólum, mely gyakran hivatott jelképezni a tudást, az életet, a reményt.

A Malajziában élő Tang Yau Hoong művész, illusztrátor és grafikus, a kreatív gondolkodás iránti szenvedélye mellett szürreális és szórakoztató műveket alkot, egyszerűen és egyedülálló módon. Legutóbbi sorozatát nem más, mint a fény ihlette.

"Mindig is lenyűgözött a fény és ezzel a sorozattal a gyerekkori képzeletem keltem életre"

-mondta az alkotó.

A képei kreatívak, mókásak, olykor elgondolkodtatóak. Kattints a képre a galériához és oszd meg velünk Facebook oldalunkon, mit gondolsz róluk.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.