A világ egyik legmókásabb apukája minden reggel jelmezben búcsúzik el fiától

|

Ez a fiú bizony nem számolt a következményekkel, amikor arra kérte apját, hogy ne integessen neki az iskolába menet.

Rain Price, az American Fork városka lakója hatalmas lelkesedéssel várta a középiskola második évét. A tanév első napján apukája, Dale mosolyogva és integetve köszönt el fiától, amikor az felszállt az iskolabuszra.

Rain kicsit cikinek érezte a dolgot, ezért anyját kérte, hogy ne engedje Dale-nek legközelebb ezt az elköszönést. Az apuka természetesen meghallotta a kérést, és inkább még magasabb fokozatba kapcsolt.

Ezt követően 170 napon át jelmezbe öltözve állt ki a ház elé integetni a buszon ülő fiának.

Dale nagyon élvezte az egészet, és elmondása szerint összesen csak 50 dollárt költött a kosztümökre. Egész évben saját maga találta ki, mit fog felvenni, illetve szomszédaitól és barátaitól is kért kölcsön ruhákat.

Nézd meg az alábbi galériában te is Dale Price legjobb jelmezes integetéseit:

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.