Ez a UPS futár kutyákkal fotózkodva teszi színesebbé napjait

|

Amikor csak teheti, készít egy képet a szelíd állatokkal.

Jason Hardesty rengeteget utazik munkájából kifolyólag, és a számos ember mellett azok házikedvenceivel is kapcsolatba kerül.

Mivel Jason nagyon szereti a kutyákat, mindig megkéri a gazdákat, hogy hadd készítsen képet az állatokkal. A hobbijával nincs is egyedül, kollégáival

UPS Dogs néven egy közös Facebook csoportban osztják meg egymással a legjobb képeiket.

A New Orleans-i srác viszont igyekszik a lehető legtöbb ember számára megmutatni, mennyire boldoggá teszik a napjait a kutyusok, és számos fotóját megosztja Instagram-oldalán is. A vidám UPS futár sokakat inspirál a mindennapokban, és már több mint 56 ezren követik a közösségi oldalon. Az alábbi galériában összegyűjtöttük Jason legjobb kutyás képeit.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.