A Trónok harca whiskybe biztosan a Falról törik a jeget

|

Az HBO és a whiskygyártó különleges kollaboráció csak korlátozott ideig lesz elérhető.

Nem ritka, hogy a legnagyobb italgyártók különleges limitált kiadású termékekkel jelentkeznek. A Johnnie Walker pedig a jelek szerint szeretne jól időzíteni, és még a legújabb Trónok harca évad előtt dobta piacra az új, tematikus whiskyjét.

A vállalat és az HBO közösen tervezték a 

White Walker whiskyt, amelynek nemcsak a csomagolása, hanem az íze is eltér a hagyományostól.

Az italt karamellel, vaníliával és friss gyümölcsökkel tették pikánsabbá, az üvegek dizájnja pedig átadja a hűvös, téli Westeros hangulatát. Egy rövid promóciós videót is készített az új limitált ital kapcsán a Johnnie Walker, ezt alább nézheted meg. 

A White Walker whisky már megrendelhető Amazonon, viszont jelenleg sajnos Magyarországra nem szállítanak, úgyhogy a jelek szerint össze kell majd beszélni egy külföldi ismerőssel, ha szeretnél ebből a limitált italból. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.