Advertisement

Túlságosan jóképűek a Gainesville-i rendőrök, az internet megőrült tőlük

|

A 911-es segélyhívót csak azért akarják tárcsázni a helyi lakosok, hogy esetleg beszélgethessenek a megnyerő tisztekkel.

Hirdetés

Szeptember 10-én Gainesville városának rendőre Facebookra posztoltak egy fotót, ami nem várt hatást váltott ki. Az Irma hurrikán okozta károk elhárítására induló rendőrtisztekért ugyanis rengetegen kezdek el rajongani, 

a floridai hölgyek azóta folyamatosan arról álmodoznak, ezek a tisztek mentsék meg őket,

egyesek pedig felvetették, hogy 911-et majd csak azért hívogatják, hogy hátha beszélgethetnek valamelyik rendőrrel. A több mint 267 ezer megosztásnál és 495 ezer kedvelésnél járó posztot azóta a rendőrség munkatársai frissítették is:

Az új szöveg szerint nagyon örülnek a rengeteg kedves kommentnek, ugyanakkor mindenki arra kértek, csak valódi vészhelyzetben hívják fel a 911-es segélyhívó telefonszámot. Egyúttal elismerték, hogy a három rendőr közül Rengering rendőrtiszt egyedülálló, ugyanakkor viccesen azt is hozzátették, hogy a Regeringet a tanúvédelmi programhoz hasonlóan elrejtik majd. Végezetül megígérték, hogy készítenek egy fényképes naptára, amelynek bevételeiből az Irma utáni pusztítást próbálják helyreállítani. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.

Hirdetés

X

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!