Kamu luxusboltban árulták az olcsó cipőket, vitték mint a cukrot

|

A Payless márka egy mesteri átveréssel tréfálta meg a hírességeket.

A Payless arról híres, hogy megfizethető áron kínálnak divatos, modern cipőket. Nagyjából 20 dollárba, azaz körülbelül 5700 forintba kerül náluk egy pár lábbeli. 

Nemrég azonban egy zseniális húzással bebizonyították, hogy az embereknek többet számít az árcédula, mint maga a termék. Beköltöztek ugyanis a Santa Monicában található régi Armani boltba, az üzletet pedig úgy alakították át, mintha egy kitalált új márka, a "Palessi" első mintaboltja lenne.

Ezután meghívtak egy csomó hírességet a nyitóbulira, akiknek előadták, hogy a kiállított Payless cípők valójában a Palessi új kollekciójának tagjai. 

A tehetős influencerek pedig esetenként akár 640 dollárt, azaz 183 ezer forintot is boldogan kifizettek egy 5700 forintos Payless cipőért. Világosan látszik, elég rámondani valamire, hogy méregdrága, és azonnal imádni fogják az emberek. 

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.