Börtönbüntetést kapott a videós, aki fogkrémes sütivel etetett egy embert

|

A srácnak lesz ideje gondolkozni a tettén.

Egy spanyol YouTube-videós, Kanghua Ren elég buta ötlettel állt elő, amikor kitalálta, hogy fogkrémmel töltött Oreot ad egy hajléktalannak Barcelona utcáin.

A ReSet becenevű srác az Oreo krémje helyét arra nagyon hasonlító fogkrémmel helyettesítette, majd a kekszet átnyújtotta egy ittas hajléktalannak egy szupermarket előtt.

Az eseményt megörökítő videót azóta törölték YouTube-ról, de elég bizonyíték volt, hogy Rent 15 hónap börtönbüntetésre ítéljék.

Emellett 5 évre fel kell függesztenie az összes social média profilját, beleértve csatornáját, amelyet több mint 1,2 millióan követtek. Ren "átverésnek" szánta a videót, de a mérgező töltelékkel veszélyeztette a hamis Oreot megevő ember életét, és emellett megalázóan beszélt a férfiről. A börtönbüntetős előtt az egykori videósnak még egy 22 ezer eurós (kb. 7 millió forintos) bírságot is ki kell fizetnie.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.