Kate McKinnon úgy rappelt magyarul Jimmy Fallon műsorában, hogy attól garantáltan eldobod az agyad

|

Még sosem volt ennyire ütős az Animal Cannibals nótája, hallgasd meg, hogy nyomja le Kate McKinnon a Yozsefvárost!

Kate McKinnon Budapesten forgatta a A kém, aki dobott engem című filmet, és elmondása alapján remekül érezte magát. A színésznő nemrég Jimmy Fallonnál járt a The Tonight Show vendégeként, és a magyar nyelv nehézségeiről is mesélt egy keveset. 

McKinnon kitért arra, hogy az angol anyanyelvű emberek számára a magyar a második legnehezebben megtanulható nyelv a világon, ő azonban mégis felszedett egy kis nyelvtudást a forgatás alatt. Három hónap aktív nyelvtanulás mellett sem tudott odáig eljutni a színésznő, hogy képes legyen magyarul rendelni egy étteremben, magyar sofőrje ugyanakkor mégis átadott neki némi értékes tudást. 

Egy magyar rap nóta kisebb részletét pedig az eszébe is véste Kate McKinnon. Ez a dal nem más, mint az Animal Cannibals-féle Yozsefváros.

Hatalmas szerencsénkre, a színésznő nem a levegőbe beszélt, a műsorban meg is mutatta, egészen pontosan mit tanult magyar sofőrjétől. Kapaszkodj meg, mert ami most jön, arra semmi sem tudott korábban felkészíteni! McKinnon produkciója zseniális, kiejtése pedig szinte tökéletes. 

Ha pedig már nem emlékeznél az eredeti nótára, akkor itt egy kis nosztalgiabomba egyenesen 1995-ből:

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.