Keanu Reeves egy kényszerleszállás után kezébe vette az irányítást, minden utast megnyugtatott

|

A színész profin kezelte a helyzetet, és szívesen utazott tovább az emberekkel.

Keanu Reevesről rengeteg érdekes történetet lehet olvasni, sokan Hollywood egyik legközvetlenebb színészének tartják.

Reeves legutóbb egy Los Angelesbe tartó repülőn utazott, viszont az út közben kényszerleszállást kellett végrehajtaniuk. A landolás után a tömeget busszal vitték tovább, és a színész is az emberekkel tartott.

A reptéren pedig nyugodtan és pontosan magyarázta az utasoknak, hogy mik a helyzettel kapcsolatos teendői a kicsit felfokozott lelki állapotban lévő embereknek.

Később a buszon azzal oldotta a hangulatot, hogy a telefonjáról kezdett zenét hallgatni, illetve mesélt Bakersfield városáról, ahol a kényszerleszállás után intézkedtek a repülő utasainak biztonságáról és továbbutazásáról. Egy rajongó Twitteren megosztotta a Keanu Reevesről készített klipeket, ezt alább nézheted meg.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.