Furcsa megoldásokkal tompítják a kecskék szarvait a gazdáik

|

Az állatokat így tudják jobb viselkedésre bírni.

A kecskék általában nyugodt állatok, viszont időnként nem sikerül visszafogniuk magukat, és könnyen kárt tudnak okozni a szarvaikkal.

Éppen ezért a kecskék gazdái rendhagyó megoldásokat találtak, hogy megelőzzék az állatok lehetséges agresszív viselkedését.

Medencékben használt szivacsokkal, teniszlabdákkal és vödrökkel takarják be a szarvaikat, hogy az állatok ne tudjanak semmiben kárt tenni.

A kreatív és szórakoztató megoldásokat számos fórumon osztják meg egymással az állattartó gazdák, és egyes képek roppant népszerűvé váltak Twitteren és Redditen is. Az alábbi galériában megtekintheted, milyen ötletes védőszerkezeteket húztak a gazdák kecskéik szarvaira.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.