85 éves a világ legidősebb Kona Ironmant teljesítő sportolója

|

Elképesztő teljesítmény, amit még nála több évtizeddel fiatalabbak is megirigyelhetnek.

Hiromu Inada fantasztikus sportoló. 85 évesen nem elég, hogy egy komoly kihívásokkal teli Ironman versenyt teljesített, de még egyéni legjobb idején is sikerült javítania.

A japán triatléta a néhány nappal ezelőtt megrendezett Kona Ironman World Championshipen vett részt, 

amelyet maradéktalanul teljesített az adott időkereten belül, és ezzel a verseny legidősebb befutójává vált.

Az Ironman megmérettetésen 2,4 mérföld futást, 112 mérföld kerékpározást és 26,2 mérföld futást kell teljesíteni 17 óra alatt - ez Inadának 16 óra 53 perc 50 másodperc alatt sikerült. A 2017-es versenyen is végigért a távolságon, de akkor sajnos kifutott az időkeretből.

Twitteren több videót is megosztottak a Inadáról, valaki még a befutóját is lencsevégre tudta kapni.

A sportoló egyébként heti hat edzéssel készül a versenyekre, és igyekszik folyamatosan jó formában tartani magát. Le a kalappal a fantasztikus teljesítménye előtt!

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.