Nem mindennapi barátság alakult ki egy kutya és egy kacsa között

|

Gazdájuk igyekszik a lehető legtöbb fényképet készíteni róluk.

Natacha, a 18 éves francia lány egy farmon él családjával, ahol számos állatot tartanak, de ez a különleges kapcsolat a fiatal lányt is meglepte.

A Vendetta nevű németjuhász nagyon barátságos mindenkivel, és

tavaly nyár óta rengeteg időt tölt el a Lemony nevű indiai futókacsával.

Lemony a farmon töltött első napja óta szívesen követte bárhova a kutyát, és még a közeli tóban is szívesen játszanak együtt. Natacha először furcsának tartotta az állatok kapcsolatát, de azóta a lehetőségei szerint igyekszik hagyni őket együtt sétálni az erdőben és a városban is. A lány a kutya és a kacsa barátságáról több fényképet is készített, ezt az alábbi galériában tekintheted meg. Natacha további fotóit Instagram oldalán találod erre a linkre kattintva.

Minden nap megosztunk veled pár érdekességet, ne feledd el kedvelni Facebook oldalunkat.


Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.trendblog.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.